Likstelhet

I natt drömde jag att jag skrev en bok. Det tog väldigt lång tid, och krävde stor efterforskning och koncentration. Min kusin J ställde upp som modell på omslaget. Den handlade om, eller rättare sagt, den var en lista över alla svenska ord som börjar på bokstaven S. På något sätt lyckades jag ändå komma in i litteraturens finrum med mitt verk! Jag mår pest nu, förresten. Så ont överallt, blandat med en början till träningsvärk och dagen efter-stelhet. Kan det vara för att jag egentligen är död och håller på att få likstelhet? Tror inte att jag orkar med något roligare än att jobba idag. Eller jo, stretcha.

Böcker clipart. Känner att jag börjar få likstelhet.

Fick förresten brev från Försäkringskassan i går, där de meddelar att jag kommer få full ersättning fast jag bara jobbar halvtid. Bra. De har tydligen tagit bort kravet om sjukintyg för de som jobbar deltid. Smidigt faktiskt, det är ju samma pengar från samma myndighet, bra att slippa lite administration och byråkrati kring det. De två månader jag blev nekad i samband med operation är fortfarande inte handlagt. Hej och hå, till pantbanken vi gå. Eller ja, först jobbet, så fort jag har rätat ut min likstelhet.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/likstelhet/

1 kommentar

    • Johnseptember 22, 2011 kl. 08:31
    • Svara

    Much appreciated for the information and share!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.