Lördagsmisär

Jag fattar inte hur folk bär sig tillväga för att sova och vakna utvilade! När jag vaknar är det världens misär i en timme eller så. Kroppen är stel och öm, huvudet bultar oftast, och eftersom det gör så ont att ligga på rygg en hel natt sover jag gärna på sidan, med tillhörande värk i axlarna på köpet. Jag får inte på mig ett par byxor eller strumpor när jag väl har gått upp, och knappt heller jackor eller skjortor där jag måste lyfta armarna utåt/bakåt. I morse var det i alla fall lite lindring i min lördagsmisär, något extremt mjukt på båda sidor om mig. En katt på varje sida, strykandes mot mina armar och händer!

Nu är i alla fall kaffet klart. Hade tänkt pula med hemsidan idag, men webbhotellets ”några minuter” är uppe i 17 timmar nu. Typiskt. Vi får väl se om de svarar idag. Vädret är hyfsat bra, får se om jag kanske lyckas promenera lite också.

Wordpress logo. Hemsidor och bloggar. Lördagsmisär.

Fick SMS från R, först från mellanlandningen i Qatar i natt, där han trodde att de drev med honom för det var så varmt. En helt annan nivå av lördagsmisär, kan man säga. Nu på morgonkvisten anlände han i pingpong (Hong-Kong), utan att ha lyckats sova något på vägen. Jag hade varit en zombie, hela veckan skulle ha blivit förstörd.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/lordagsmisar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.