Misärmorgon

Näsan är full med dynamit, och hjärnan är utsmetad över hela kudden. Eller så känns det i alla fall denna gråa misärmorgon. Blev genomförkyld i går kväll och har därför sovit dåligt, vilket medför huvudvärk och allmänt rinnande av kroppsvätskor ur huvudet. Skit också, jag har inte tid!

Förkyld nalle, teddybjörn med plåster och termometer. Misärmorgon.Idag blir det ett lokalt vårdcentralbesök. Sist jag träffade allmänläkaren där sa han efter fem minuter: ”Du vet lika mycket, eller mer, om det här än jag”. Jo, det fattar väl jag också, men jävligt skönt att någon faktiskt erkänner att de inte har något att tillägga i stället för att säga ”Det finns faktiskt de som har cancer också”. Ja, och? Jag är inte där för någon annans skull. Nåja, han är faktiskt till administrativ nytta mer än någon annan specialistläkare.

Sen ska jag titta in på jobbet, sjukskrivningen är slut. Hoppas att jag inte behöver ta alltför många samtal, jag ogillar att snörvla i någons öra. Förresten, något roligt denna misärmorgon som älskaren R sa vid läggdags i går:

-”Ska vi gå upp någon tid?”
-”Va, nej, vi går upp i otid, eller vafan tänkte du?”

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/misarmorgon/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.