Mot sjukgymnasten!

Mitt nya husdjur satt en liten stund på kalkonbiten jag satte fast i hans nät i går kväll, jag undrar om han har ätit lite av den. Jag kan inte påstå att jag vet hur spindlar fungerar eller ens vad de äter, men jag försöker i alla fall. Det vore ju synd om den lille kraken torkade. Nu är jag på väg till sjukgymnasten på Stayac för första gången sedan i juni, det ska bli skönt att komma igång där igen.

Har haft träningsstopp sedan det akuta diskbråcket, och sen dess har ingen riktigt kunnat tala om för mig vad jag får eller inte får göra. Nu har i alla fall operationssåret äntligen läkt på riktigt, det tog ju bara två månader. Lite drygt. Det innebär att jag kan böja på mig utan att spricka upp!

Jag gillar sjukgymnasten. Den förra jag hade verkade obekväm med att prata, eller om det var nakenheten som besvärade honom kanske. Dessutom var han så sjukt insnöad på tai chi och mindfulness att jag ville spy. Den innan det var alkoholist, vi tränade aldrig eller gjorde något annat fysiskt förutom undersökningar, men pratade om smärta en timme i veckan. Han var smart, men kunde inte hjälpa mig.

Den jag har nu har precis samma inställning som jag till saker (ok, kanske inte det bittra och arga), till smärta, träning och vardag, och det underlättar. Han är rolig att prata med, verkar ta saker på allvar och provar nya saker när det inte fungerar. Dessutom är han snygg, vilket självklart gör saken roligare. Om jag har blivit bättre det året jag har gått där? Nej. Men de är inte färdiga med mig än, och jag gillar träningen, och jag gillar att de försöker.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/mot-sjukgymnasten/

2 kommentarer

  • Margaretaseptember 12, 2011 kl. 15:50
  • Svara

  HEJ JAG såg du hade varit inne på min hemsida och kollat in om mina katter
  Nu har jag skrivit lite nmera där och lagt in några bilder till, om du vill kolla in
  DELS en bild på min första katt som gick bort för 12 år sedan,,
  HA DET SÅ BRA

   • Klaraseptember 12, 2011 kl. 17:26
   • Svara

   Jättefina bilder och katter, tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.