Mot träningen!

Snart bär det av mot träningen igen, den gode sjukgymnasten ska piska mig i form. Är inte alls pigg på det, kroppen gör ont, axeln bultar, ryggen hugger. Men det är bara att se bortom det och köra så hårt det går. Vilket i och för sig inte lär vara så hårt, eftersom det var ett bra tag sedan jag körde högintensivt. Inte ville han hjälpa mig skaffa nån form av doping-kur heller för att snabba på processen, konstigt.

Piller och kapslar i olika storlekar och färger. Influensa och vårdcentral. Om min husläkare. Mot träningen.

För övrigt så drömde jag att jag fick ett hus i natt. Och att R hällde en burk rödfärg på stentrappan, borstade ut färgen ordentligt och sa: ”Det är viktigt att underhålla materialet”! Jo jo, poäng till dig, men blev det inte lite fel nu?

Update om spindeln. Mitt husdjur. Han lever men har inte växt, kalkonen sitter där den sitter, och inte lyckas jag hitta några små flugor heller. Måste prova något nytt, en droppe sockervatten kanske…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/mot-traningen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.