Muffinsbak

Alltså, eftersom jag gillar att baka, och jag gillar att äta det jag bakar, så tänkte jag pyssla med lite sånt nu i kväll. Sagt och gjort, det blev muffinsbak. Efter en liten genomgång av vad skafferiet kunde erbjuda bestämde jag mig för pepparkaksmuffins med lite lingonsylt i. De blir helt sjukt goda och saftiga! Men det började inte så bra.

Spillde bakpulver på golvet, olycka vid muffinsbakBakpulver lägger sig som ett fint damm överallt, och jag kan inte dammsuga eller torka av längst ner på lådorna, så det blev en snabb sväng med sop och skyffel. Kul. Katten kunde ju inte låta bli att gå i det heller, så det är lite vita tassavtryck här och där. Jaja. Vad gör väl det, R vet att han måste städa när han kommer hem…!

Muffins, pepparkaksmuffins med rosa glasyr. Muffinsbak.

De blev i alla fall sjukt goda. Jag vet att de ser töntiga ut, jag har ingen koll på hur man dekorerar saker med ytterst små medel, eller hur man fotograferar mat så den ser godare ut, men det skiter jag i. NOM.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/muffinsbak-i-afton/

2 kommentarer

  • Fnutten on september 17, 2011 at 11:39
  • Svara

  Faxa över några av de där gobitarna är du snäll. 😉

  • Klara on september 17, 2011 at 11:46
  • Svara

  Min gode Herr Fnutt, jag skulle göra det men tyvärr ska de på kräftskiva i afton. Har lovat att baka en omgång till i veckan dock. :-p

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: