Muffinsbak

Alltså, eftersom jag gillar att baka, och jag gillar att äta det jag bakar, så tänkte jag pyssla med lite sånt nu i kväll. Sagt och gjort, det blev muffinsbak. Efter en liten genomgång av vad skafferiet kunde erbjuda bestämde jag mig för pepparkaksmuffins med lite lingonsylt i. De blir helt sjukt goda och saftiga! Men det började inte så bra.

Spillde bakpulver på golvet, olycka vid muffinsbakBakpulver lägger sig som ett fint damm överallt, och jag kan inte dammsuga eller torka av längst ner på lådorna, så det blev en snabb sväng med sop och skyffel. Kul. Katten kunde ju inte låta bli att gå i det heller, så det är lite vita tassavtryck här och där. Jaja. Vad gör väl det, R vet att han måste städa när han kommer hem…!

Muffins, pepparkaksmuffins med rosa glasyr. Muffinsbak.

De blev i alla fall sjukt goda. Jag vet att de ser töntiga ut, jag har ingen koll på hur man dekorerar saker med ytterst små medel, eller hur man fotograferar mat så den ser godare ut, men det skiter jag i. NOM.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/muffinsbak-i-afton/

2 kommentarer

  • Fnuttenseptember 17, 2011 kl. 11:39
  • Svara

  Faxa över några av de där gobitarna är du snäll. 😉

  • Klaraseptember 17, 2011 kl. 11:46
  • Svara

  Min gode Herr Fnutt, jag skulle göra det men tyvärr ska de på kräftskiva i afton. Har lovat att baka en omgång till i veckan dock. :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.