Piggsvin i ryggen

Men vafan. När jag vaknade var jag stel som en pinne, och kall. Hade lyckats hamna med en del av ryggen utan täcke, och det var kallt i luften. Rör jag på mig hugger det som små piggsvin i ryggen. Kunde de inte ha fixat till resten av diskarna när de ändå var inne och höll på att gräva runt? Nähä tydligen inte! Blir så jävla irriterad, hatar allt på morgonen.

Vi har käkat frukost i ungefär en timme. Det brukar börja med att vi sitter och pratar. Sen övergår vi till läsning. Sen tröttnar jag och sätter på datorn. Nu spelar jag Wordfeud med syrran och dricker (det uppvärmda) kaffet. Skönt, tänk om det kunde börja så lite oftare. Solen verkar skina på ganska bra. Vad fan ska jag hitta på idag då? Testa fiskelyckan kanske?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/piggsvinsrygg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.