Pinsamt, Kanal 5

Det går ett brittiskt tv-program på Kanal 5 som de har översatt till ”Våra pinsamma kroppar”, där de tar upp diverse olika sjukdomar och hälsoproblem. I dag pratade de bland annat om skolios, allergier och sömnproblem. Förut har det handlat saker som om magsår, övervikt, tillfälliga utslag eller barns fotvårtor. Ursäkta, men vad av det här är pinsamt?!

Kropp, anorexia

Snacka om att stigmatisera människor som redan besväras av de här sakerna! Jag blir irriterad (igen). Hur fan tänkte man när man gav programmet ett namn? Det är bra att visa människor med olika hälsoproblem för att skapa förståelse och kunskap, att antyda att deras besvär är pinsamma är bara lågt.

Nästan dags för ett mail dit och höra hur de tänker när de anser att folk med hälsoproblem är pinsamma. Eller kanske någon därifrån tittar in här och kan svara? Är jag den enda som tycker att det här är galet?! Nej, skärpning, Kanal 5, jag anser nog att det enbart är ni som ägnar er åt något pinsamt i det här fallet.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/pinsamt-kanal-5/

2 kommentarer

1 ping

  • catdogsseptember 8, 2011 kl. 07:36
  • Svara

  Du har rätt! De är själva pinsamma (kanal 5)
  På dom bara! Fast jag tror inte de förstår frågan!!;)

   • Klaraseptember 8, 2011 kl. 08:05
   • Svara

   Vi får se, jag har mailat dem! Jag blir upprörd, skönt att jag inte är ensam!

  • Snigelmail | Arga Klaraseptember 29, 2011 kl. 20:12

  […] mail av Kanal5 nu, så här 3 veckor senare (angående det här). Jag hade faktiskt trott att de skulle vara lite snabbare. Och vad stod det då? “Hej! Tack […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.