Sjukt

Två regnbbågar bredvid varandra. Fint. Om ett sjukt liv.

Så här fint var det på balkongen vid hemkomst från dagens måsten. Vilket för övrigt blev för mycket. För lång dag. För mycket resor, för mycket folk. Nu känner jag mig halvdöd. Blev fortsatt sjukskriven på 50% ett par månader till, men jag vill ju jobba. Jag skulle lätt kunna jobba om jag kunde göra något hemma, eller i alla fall i närheten av hemma. Att ta mig till ställen är det värsta. Läkaren skulle kolla upp möjligheten att få hjälp med resor, men allt är så sjukt.

Blev fullständigt ignorerad idag när jag frågade runt både i bussen och på tunnelbanan om någon kunde tänkas låta mig sitta ner. Måste jag klä mig i mysbyxor och fleecetröja och gå runt med otvättat hår bara för att folk ska förstå att något är fel, räcker det inte med att jag ber om hjälp? Ska jag bete mig som ett psykfall så att folk blir rädda och flyttar på sig? Det är också sjukt. Folk lyssnar inte, de ser och dömer utifrån ett skal.

Dags att lägga sig i framstupa sidoläge, ta några piller och dö en liten stund. Och förresten, jag undrar varför jag har färre vänner på Facebook idag än igår, undrar om det var för att jag uttalade mig om tönteriet med uppdateringarna om cancermedvetenhet…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/sjukt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.