Skor!

Åhh, blev så sjukt nöjd med skorna jag hittade! Gick in i ungefär tio skoaffärer, och jag gillar verkligen att handla skor, men det började bli jobbigt till slut. Det var liksom inget som var helt rätt, än mindre okej. Provade massor av skor som var snygga men inte bekväma alls. Förnuftet tog överhanden och jag insåg att jag kanske kan leva med kängliknande, fodrade vinterskor som inte har klackar.

Det blev ett par svarta och ett par bruna bruna stövlar, och de var faktiskt helt sjukt sköna! De bruna var fodrade med ungefär ett halvt lamm, så de kommer nog värma gott i vinter. De svarta var tunnare, men fortfarande varma och utan klackar.

Jaha, hur många tusenlappar spenderade jag då? 674:- för båda paren. Även min far skulle bli stolt över mig (han anser att vanliga promenadskor bör kosta runt en hundring)!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/skor/

2 kommentarer

  • Monicaschseptember 27, 2011 kl. 21:56
  • Svara

  Jättesnygga! Själv fyndade jag dyrstövlar på Myrorna för 150 pix! Tyvärr har jag inte snyggarderob som matchar dem. Sådant benämndes förr för garderobssorg…

   • september 28, 2011 kl. 08:38
   • Svara

   Wow! Jag trodde nästan det var omöjligt att göra ett sånt här fynd. De var så himla rejäla, att förhoppningsvis håller de längre än andra ”billiga” skor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.