Söndagsmums

Söndag brukar innebära matlagning och bakning. Provade att göra stora sega maränger med mint och choklad, det funkade väl sådär. Jag har ingen glammig köksassistent, utan stod med elvispen ett bra tag och det var inte så bra för axlarna. Det gör ont bara jag brer en smörgås, så jag borde kanske ha tänkt mig för lite innan jag gav mig in på maränger. Nåväl, de blev hyfsat goda, i alla fall den plåt som jag inte brände, men ganska trasiga. De fastnade på plåtarna och sprack sönder, men duger fint som söndagsmums.

Har även mat för ett kompani. Köttfärssåsen har puttrat ett tre timmar, och i den ligger lite av varje. Morötter, bacon, selleri, lök, vitlök, tomater, kalvfond, nötfärs, zucchini, champinjoner, lite chili… Men någon vinslatt lyckades jag inte hitta, synd. Får hjälp att äta upp lite av den, tack och lov.

Jag matade spindeln med en pytteliten bit rökt kalkon också, eller matade kanske inte var rätt ord, jag satte fast den i nätet. Spindeln har inte vågat sig dit, men å andra sidan sitter jag och datorn precis bredvid ljusstakarna, så han väntar förmodligen tills i natt. Om han ens kan äta den. Annars vet jag inte riktigt hur jag ska hjälpa honom, för söndagsmums-maräng är nog ingen bra idé…


Missa inte...

Följ och dela:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Google+
https://argaklara.com/2011/09/sondagsmums/
Instagram
PINTEREST
SHARE

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/sondagsmums/

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE