Spindelmatning

Min kära lilla spindel har hittat ny kraft och byggt ett imperium mellan ljusen! Dessutom märkte jag att katten satt och tittade på något som rörde sig på golvet, och vad var det om inte en blomfluga! Självklart försökte jag mig på lite spindelmatning och satte flugan i nätet, och i detta nu tittar jag på när min lille vän inte gör något alls – och flugan försöker gå därifrån. Vafan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/spindelmatning/

2 kommentarer

  • Monicaschseptember 17, 2011 kl. 17:04
  • Svara

  Visst är det tråkigt när man tycker att man bjuder på något extra gott och så uppskattas det inte till fullo. ”Jag tycker inte om den här maten!”

   • Klaraseptember 17, 2011 kl. 17:57
   • Svara

   Verkligen! Otacksamma matgäster undanbedes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.