Sprutad och ready to go.

Klar hos läkaren, sprutad lite här och var. Jag gillar verkligen honom, så sällan man hittar någon som faktiskt både är sympatisk, smart och rolig. Kommer förmodligen behöva ytterligare spruta, han tog bicepssenan i dag. Kände genast en bättring, men inte överallt. Ska tydligen träna med nån liten gul rulle med sjukgymnasten nästa gång, vad nu det är…

Ska försöka hitta lite lunch någonstans nu, sen blir det eftermiddagsjobb. Alla ordinarie är borta idag och kontoret fylls av volontärer. Kan bli intressant (om det ens dyker upp några). Klev förresten just av på T-centralen, rösten i högtalarna sa att jag var i Masmo. Jaha, det är alltså en sådan dag i dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/sprutad-och-ready-to-go/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.