Stan med M

Det var helt fantastiskt fint väder i kväll! Jag och bästa M promenerade i stan längs vattnet, sedan blev det en tripp till Fotografiska för ett par glas vin och mer prat. Precis lagom, perfekt, toppen. M är helt fantastisk, jag önskar så gärna att han träffar en partner snart. Eller inte egentligen, om jag ska vara helt egoistisk, för det skulle säkert innebära mindre M-tid åt mig. Men ja, jo, det vore underbart för hans skull, om han träffade någon vettig kille. Han är en av de smartaste människorna jag känner, och dessutom snygg. Han måste bara inse det själv.

Dags att fippla lite med hemsidebygge. Jag har inga som helst grundkunskaper i det, men jag tror att jag förstår (i teorin) hur jag ska göra. Sen att det inte funkar när jag försöker, det är en helt annan sak och kan omöjligt vara mitt fel! Skyller på webbhotellet, WordPress, eller vad som helst annat. Och när jag ändå undrar över saker kan jag lika gärna fråga er: Varför står det här på en bil…?

Såg en rolig bil på stan: Synskadade massörer

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/stan-med-m/

2 kommentarer

  • Fnuttenseptember 12, 2011 kl. 12:40
  • Svara

  Akta dig för de massörerna i trafiken säger jag bara.

   • Klaraseptember 12, 2011 kl. 17:27
   • Svara

   Garanterat. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.