Stinkkaos

Det blev inget kul alls efter jobbet. Eller jo, mer jobb. Det var bara en volontär där som skulle svara på alla linjer, så jag stannade ett par timmar tills det dök upp mer folk. Sen var jag så sjukt hungrig att jag inte orkade mer, och åkte hem. Mmm, trycker en burk fisk as we speak. Makrill i tomatsås, gott. Måste nog handla mat i kväll, antar att det är min tur att betala! Förresten, i morse när jag klev in i badrummet höll jag på att dö. Doftchock, stinkkaos, eller hur nu kvällspressen skulle titulera händelsen.

R hade hängt upp sina gamla träningskläder från ett par dagars stenhård Krav maga, och jag överdriver inte – jag höll på att kräkas. Tvingade in honom för att slänga kläderna i tvättmaskinen och öppna fönstret, sen gick det att gå in där igen efter en kvart. Fy fan. Det luktade gammal sötsur gubbsvett, nästan så att man känner smaken av den när man andas in. Mmm. Tur att jag älskar honom, oavsett stinkkaos…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/stinkkaos/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.