Tandborste

Oj, det tog tid att vakna idag! Struntade i väckarklocka i morse, vaknade runt halvelva. Det betyder nästan 11 timmars sömn! Vädret är helt perfekt, men jag tänker inte riskera att paja kroppen genom att vara ute och härja i solen, en kopp kaffe (och en muffins) på balkongen räcker för mig idag. Vid fyratiden ska jag dra iväg för att åka till M. Har inte bestämt om jag ska sova över eller inte, egen säng är alltid skönast men det är inte så kul att ta sig från norr till söder ensam och handikappad mitt i natten. Tar med en tandborste i alla fall.

Apropå tandborste, det finns inget jag hatar mer (eller, nja, ok men det här är riktigt illa) än om någon skulle använda min tandborste. Uääkk!! Jag kan förstås inte heller använda någon annans. I somras när jag och R var ute och härjade i landet och vi sov i bilen nån natt, råkade han ta min av misstag i mörkret. Misär! Jag var tvungen att köpa en ny, och jag brukar ändå kyssa karln…

Ny tandborste

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/tandborste/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.