Vad ska jag ha på mig?

Alltså, jag vet inte vad min sjukgymnast gjorde i måndags, men något har hänt i alla fall! Det gör ont! Han tryckte på en punkt på baksidan av axeln, precis ovanför skulderbladet, och nu bultar det. Och skjuter små onda pilar upp i nacken, känns som smärtan av nackspärr med undantaget att rörligheten är bra. Skumt. Jag tror ändå han vet vad han gör eftersom han vet mer än jag…

Hmm, fredag alltså. Har precis ätit, det blev lite korvgryta med diverse restgrönsaker från kylen. Fick erbjudande av fina kollegan på jobbet om att hänga med på bio i kväll, men jag tror inte jag orkar sitta still så länge. Visst, jag kan, men frågan är om det är värt det. När jag kollar på film slutar det ofta med att jag är helt okoncentrerad och inte fattar vad jag ser. Och idag är ingen toppendag, så jag spar mig till kräftskivan i morgon. Mmm!

Kräftor

Den stora frågan ”vad ska jag ha på mig” har blivit lite svårare i och med den turkosa tejpen. Har en helt underbar svart liten klänning som sitter perfekt, med snyggt fall. Ett riktigt fynd, den kostade nog inte mer än ett par hundra, på Bonprix. De har himla många fina klänningar! Vill gärna ha den, men det är kallt och jag har inget att matcha tejpen med. Nåväl, jag kan alltid byta om där. Tar gärna emot tips. Nu: horisontalläge i soffan en stund.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/vad-ska-jag-ha-pa-mig/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.