Äntligen hemma!

Vad skönt att komma hem! R hade lagat lax, jag har slevat i mig som om jag aldrig sett mat förut. Nu äter jag dessutom chokladpudding till kvällskaffet! Vardagslyx, bra. Det är riktigt mörkt ute, det regnar, och himlen bjuder på skådespel.

Äntligen hemma!

Sitter med lite tända ljus och orkar inte göra ett dugg mer i dag. Fast jag måste göra i ordning någon bra träningsanordning för armbågarna, ska träna dem både morgon och kväll.

Tomas Tranströmer blir tilldelad Nobels litteraturpris. Är inte helt positiv, men å andra sidan är inte poesi riktigt min grej. Men han var en riktigt bra pianist innan han fick en stroke, det är ungefär allt jag vet om honom. Jag tänker i alla fall ge det en chans och läsa några av hans alster. Och Steve Jobs är död, det var tråkigt att höra. Men fan vad ointressant jag är i dag. Ska muntra upp er med en rolig bild om en stund.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/antligen-hemma/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.