Balettkarriär?

Nu är jag på väg till jobbet. Jag var inte där i går efter sjukgymnastens behandling. Blev beordrad att stretcha mycket, men det gör jag alltid ändå. I går blev det sammanlagt nästan två timmar, och nu är jag lika stel som vanligt. Precis som alla andra morgnar. Dessutom är det halt ute, och självklart halkade jag. Inte så att jag ramlade, men alla ni som någon gång haft ryggskott eller diskbråck kanske kan tänka er hur det är att rycka till så.

Jag har förresten ett läge där hela höften säger ”klonk” och hoppar en bit i stället för att glida steglöst. Allt sammantaget betyder att jag skulle bli en riktigt kass balettdansös.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/balettkarriar/

2 kommentarer

  • monicaschoktober 21, 2011 kl. 18:16
  • Svara

  Är det inte dags för färdtjänst åt dig? Har du sökt?

   • oktober 21, 2011 kl. 19:00
   • Svara

   Ja, men det var på samma medicinska underlag där delen om halvtidssjukskrivning ignorerades av FK, jag undrar om de struntade i resehjälp också. Ska söka igen hos kommunen, men jag måste prata med min husläkare först. Osäkert att de beviljar om jag inte har något jobb – min praktik tar slut den sista november.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.