Barnvagnsidiot

Idiot. En kvinna har ställt sin barnvagn mitt i gången mellan sätena på tunnelbanan. Alltså, hur dum får man bli? Det finns massor av plats vid dörrarna… Det här var alltså nästan vid ändhållplatsen, på väg mot stan. Kan ni förstå irritationen hos folk, när vi kom närmre stan? Framåt Gullmarsplan var det helt fullt i vagnen, och ingen kom förbi.

Efter en stund körde hon in barnvagnen mellan stolarna i det fyrsitsiga sätet, så att ingen kan sitta där. Smart, särskilt eftersom det är många som står… de kom fortfarande knappt förbi, för hon ställde den liksom på tvären. Vad fasen är det för fel på folk? Hur jävla svårt kan det vara att ställa vagnen på anvisad plats och sedan gå och sätta sig, eller stå kvar där och låta barnen sitta alldeles bredvid om man inte vill lämna vagnen?

Barnvagn på tunnelbanan

Många med barnvagn beter sig hur illa som helst. Nej, man får inte sluta visa hänsyn, köra på folk eller sluta att flytta på sig när man är i vägen, bara för att man själv har valt att vara tvungen att ha en vagn med sig. Visst, det är inte det allra lättaste att köra barnvagn, så framför allt får man inte sluta be om ursäkt för att man kör som en kratta och kanske till och med gör illa folk. Puckon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/barnvagnsidiot/

2 kommentarer

  • Tofflanoktober 30, 2011 kl. 16:26
  • Svara

  Typiskt barnvagnsmaffian! Ytterligare ett skäl till att jag inte åker buss (här finns ingen trick).

   • oktober 30, 2011 kl. 16:34
   • Svara

   Jag har aldrig varit med om något liknande! Ytterligare ett bevis för att de flesta människor inte kan tänka själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.