Besatt katt

Hemma från eftermiddagens bravader, har haft en alltid lika så trevlig dag med M! Knatade runt på söder, fikade lite och lyssnade på musik på Södra Latin. Hade på mig min favoritskjorta i dag, och önskade att jag hade tagit någon annan färg än ljusblå. Eller också.

Arga Klara i blå skjorta med en besatt katt.

Märk väl den lilla svarta som sitter på golvet bredvid. Han är helt besatt i mina garderober i hallen, av någon anledning. Det kan vara en vattenledning där bakom som kanske låter roligt, eller så gillar han bara kläder. Han brukar stå och jama i hallen tills jag öppnar dörren, då ställer han sig på bakbenen och kollar in i ett par minuter. När han är nöjd går han därifrån, tills han vill kika igen efter någon timme. Jag har försökt att ignorera honom, men han verkar inte fatta. Han är inte världens smartaste katt.

Nu ska R och jag åka och storhandla, kul va? Det lär bli en pärs, men har man inga andra söndagkvällsnöjen (och ingen mat heller för den delen) så har man inte så mycket att välja på.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/besatt-katt/

2 kommentarer

  1. Katten är nog klädtokig, den ser helt galen ut ju! Men fy te rackarns för storhandling! Men jag är världsbäst på att köra varuvagn som en stridsvagn, fråga min Fästmö! Vrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooommmmm, liksom!
    Hoppas du överlevde pärsen!

    • oktober 23, 2011 kl. 21:21

    Haha, hade jag orkat knuffa vagnjäveln hade jag mejat ner allt i min väg! Såhär en söndagkväll är det ändå så pass lugnt i affären att man slipper alla hysteriska tanter, och det går ganska smidigt. Men fyfaaaaan ändå.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.