Blandband

Träningsvärken! Redan! Inte överjävligt, men tillräckligt för att gå lite lustigt. Vet ni vad jag tänkte på i morse? Blandband. Eller rättare sagt, jag har tänkt på det ett tag. När jag var liten kunde man byta blandband med varandra, och kopiera eller spela in låtar man gillade från radio. Att få ett blandband av en kille var ett riktigt kärlekstecken.

För min del slutade fenomenet när CD-skivan hade blivit mer populär än kasettbandet, varken jag eller någon jag kände hade någon CD-brännare ändå. Men sedan borde det ha funnits en period, innan Spotify och andra delningstjänster, när de flesta hade tillgång till att bränna egna CD-skivor. Har hela blandbandskonceptet fortsatt helt utan min vetskap under den tiden? Nu för tiden får man någons spellista på Spotify, men det är inte alls lika romantiskt.

Kasettband


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/blandband/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • ★ W A Z U P ★oktober 7, 2011 kl. 15:35
  • Svara

  Hmm, om det fortsatte skedde det utan min vetenskap med. Fick minsann inga blandskivor av kompisarna, och absolut inte av någon kille. Men som du säger, det borde ju rimligtvis ha fortsatt… varför fick inte vi vara med?! =O

   • oktober 7, 2011 kl. 16:17
   • Svara

   Det är jävligt skumt! Det kan väl inte vara så att man egentligen var för gammal för blandskivor? För det kan man väl aldrig bli?!

  • Annaoktober 7, 2011 kl. 17:26
  • Svara

  Our children will never know what the hell that thing with 2 holes is to begin with.

   • oktober 7, 2011 kl. 18:13
   • Svara

   Hahaha, sant!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.