Chilikonst

Förresten, apropå det här med chili, varför stavar en del chili med två L? Det är väl en sak att uttala det på det utrikiska med kort i, men för den skull behöver man ju inte stava det fel. Tjilli, typ. Jag ogillar skrivet talspråk, så det så. Bara för det tänker jag tips om att det finns underbara chilibilder på Chilihead.se. Bilden nedan är min egen, men frukten i sig är vacker.

Skål med blandad chili. Ju mindre, desto starkare? Chilikonst.

Ehh, mums? Nu tänker jag dra mig iväg till jobbet och hoppas på att att jag orkar hela dagen. So long, folks.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/chilikonst/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • monicasch on oktober 18, 2011 at 11:12
  • Svara

  Vilka sötnosar!

   • on oktober 18, 2011 at 11:50
   • Svara

   Ja, underbara!

 1. Stafning är svårt! Jag klantar mig nog ofta på chili.

   • on oktober 18, 2011 at 21:14
   • Svara

   Ojoj då! Jag kan ha öfverseende ibland, det finns värre saker att stava fel. Typ ”ja” i stället för ”jag”.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: