En bra soppa, och en enda jävla röra

Jag var väldans duktig i dag och lagade soppa för ett helt kompani. Det blev en riktigt bra soppa, och det är så enkelt och billigt att göra! Så här såg det ut när jag började, lägg sedan till några palsternackor, champinjoner, kryddor, lite buljong och några hekto kött.

En bra soppa med en massa rotfrukter, några grönsaker och lite kött och kryddor!

Det fick stå och puttra någon timme, och nu har jag hushållets största gryta proppfull med mat. Färdiga matkassar med en middag för 150 spänn per middag, pffft! Jag kanske kan sälja min gryta med 10 portioner för 375 kronor då? Visst, det är mycket hackande och skärande, men med Frank Zappa i öronen så går det undan.

För övrigt så undrar jag hur dum tjänstemannen på försvarsdepartementet som importerade thailändskor till sina horhus massagesalonger är. Idiot. Inte bara är det misstankar om koppleri, en källa säger att de 21 damerna han har importerat till salongerna arbetar svart, sover i salongerna och tjänar högst 7000 kronor i månaden (läs här). Heja!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/en-bra-soppa-och-en-enda-javla-rora/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianaoktober 24, 2011 kl. 19:54
  • Svara

  Soppa is the shit ! Och med Frank Zappa funkar det mesta !

   • oktober 24, 2011 kl. 20:02
   • Svara

   Yeees det är korrekt!

  • Tofflanoktober 24, 2011 kl. 22:30
  • Svara

  Frank Zoppa?

   • oktober 24, 2011 kl. 22:48
   • Svara

   Haha!

  • KunnskapsrikTreningoktober 25, 2011 kl. 07:35
  • Svara

  God suppe 🙂 Skikkelig høst-mat!

   • oktober 25, 2011 kl. 08:01
   • Svara

   Ja verkligen! Älskar en god soppa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.