Ett kap

Jag måste ju passa på när jag har fått tillåtelse! Min älskare R är väldigt skygg för kameran och ogillar att synas, men med lite smicker lyckades jag få honom att gå med det här. Snygg, rätt trevlig (ja, faktiskt!), snäll och nästan lika rolig som jag. Han påstår att han gillar mig för att jag är rolig och säger vad jag tycker, men han påstår också att mina skämt är dåliga (samtidigt som han fnissar)?! Nåväl, ett riktigt bra kap!

Arga Klara och R. Han är ett kap!
I går hann jag med tre olika skrivbord på jobbet innan det var dags att ila hemåt, jag undrar vad dagen bjuder på i dag. Efter jobbet ska jag försöka snygga till mig litegrann. Klippa håret litegrann kanske, och piffa till mig med lite smink. Kanske göra ett kap i det området också, det vore trevligt. Vad ska du göra i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/ett-kap/

2 kommentarer

  • Tatianaoktober 25, 2011 kl. 17:08
  • Svara

  Jag fick ev en dröm uppfylld. Katastrofinruíktad som jag är så ha rjag redan bestämt mig för att det säkert skiter sig 🙁

   • oktober 25, 2011 kl. 17:31
   • Svara

   Ojojoj Grattis! Det kan mycket väl skita sig, men å andra sidan kan det lika gärna gå väldigt bra! Antar att du avslöjar vad för sorts jobb det är senare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.