Fästingchock

Huuuu, fästingchock! I går kväll hittade jag en fästing på insidan av låret! Det var roligt, för av ljudet jag utstötte från badrummet, visste R på en gång precis vad det handlade om. Han är bra på sånt.

Fan vad jag ogillar de där krypen! Jag fattar väl att det kryper miljontals grejer som livnär sig på mig hela tiden, men är de så stora att de syns har de inget där att göra. Blä och fy. Jag har inte haft någon fästing på 20 år, men den här sommaren har jag verkligen fått en fästingchock, för jag har fått hela tre stycken. Tur att jag vaccinerade mig i år!

Fästingar, fästingchockPå väg hem i går stannade vi på en mack och köpte kaffe och en munk. Då kom den eviga frågan upp: ”Varför heter det doughnut”? Degnöt? Efter mycket funderande kom R på att det var efter det engelska ordet för mutter – nut. Degmutter. Såklart. Det är skönt när de viktiga frågorna får ett svar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/fastingchock/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.