Vid frukostbordet

Men vilken morgon. Jag har sovit säkert 10 timmar, men jag undrar varför det inte syns på mig? Sitter med en kopp kaffe och försöker peta i mig en macka, det går dåligt. Funderar på att göra bacon och ägg i stället, det är i alla fall gott. Har försökt tugga på den jävla mackan ett bra tag nu. Ska till stan i eftermiddag, behöver köpa ett par smågrejer och ska hämta ut ett par bilder till nästa helgs stora kalas och vernissage.

Kaffe

Om jag har tur så hinner vi dit innan fiskrestaurangen i Hötorgshallen stänger, de har underbart bra mat. Jag gillar att strosa omkring i saluhallar och provsmaka lite medan jag drömmer om hur min egen mat skulle vara om jag hade råd att handla superfärsk mat där  varje dag.

Pratade förresten med min bästa vän från Norrlandet där jag bodde några år, och det slog mig hur mycket jag saknar honom och de jag brukade umgås med. Det tar bara en halv dag att åka, men ändå har jag inte kommit mig för att göra det sen jag flyttade tillbaka till Stockholm. Dåligt. Inte för att det funkar att åka buss nu ändå, men på något sätt borde jag kunna ta mig dit. Så småningom. Men nu: Vakna och göra mig vacker.

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/frukost/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanoktober 22, 2011 kl. 11:26
  • Svara

  Ha en go lördag! Ägg är godare än macka, men jag ska klämma i mig en cupcake till dessert, jag! (Avis nu, eller? Nåja, cupcakes gör ju inte precis underverk vad gäller min figur, så du får gärna hånskratta.)

   • oktober 22, 2011 kl. 11:50
   • Svara

   Haha, allt som är gott gör underverk för humöret och det är det enda jag bryr mig om!

  • monicaschoktober 24, 2011 kl. 18:28
  • Svara

  Smart katt som väljer att somna i torrfoder. Min första katt Murre somnade i sin välling. Kletig katt.

   • oktober 24, 2011 kl. 18:53
   • Svara

   Hahaha! Ibland är man såååå trött…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.