Fynd!

Lyckades ta mig både till jobbet och hem utan större missöden, men ont gjorde det. Särskilt irriterande i dag var tanten vid Fridhemsplan som kom flaxandes mot mig i full fart, blängde och suckade högljutt när jag stannade så hon fick gå runt mig för att inte krocka. Trots att jag gick närmast husväggen, och det var åtminstone en och en halv meter trottoar att gå på.

Kom hem precis innan höststormen de luxe bröt ut. Spöregn och väldigt blåsigt, vilken tur för mig att jag tänker stanna inomhus resten av dagen! Förresten, jag köpte ett par leggings i helgen, men inte vilka som helst. Jag brukar köpa vanliga neutrala leggings på H&M för 80 eller 100 kronor, beroende på tjocklek. Men när jag och R var och handlade i lördags så fanns det något som hette ”thermo-leggings” – för 40 spänn!

Thermoleggings och strumpor

Köpte ett par och provade dem i dag, och de var garanterat riktigt varma och kommer funka hela vintern! Ett riktigt fynd alltså, och på vilken toppenaffär hittade jag dem? Jo, på Hemköp.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/fynd/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anders Ahlénoktober 18, 2011 kl. 15:43
  • Svara

  Tror jag ska börja handla alla mina kläder på hemköp…

   • oktober 18, 2011 kl. 16:34
   • Svara

   Hahaha, ja gör du det… Jag tror att det var det lyckliga undantaget som bekräftar regeln att man kanske inte bör köpa kläder i mataffären! 🙂

  • monicaschoktober 19, 2011 kl. 00:35
  • Svara

  Köpt justa underbrallor på Ica Maxi i Lindhagen. Råkade snubbla över dem. Men den affären är så stor att man inte hittar vad man egentligen är ute efter.

   • oktober 19, 2011 kl. 07:27
   • Svara

   Sant, har också varit där någon gång och undrat vilken våning jag är på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.