Granater och olycka

Förstår ni njutningen? Varje liten cell exploderar i munnen och generar njutning beyond vad det borde för 6 spänn. Lycka är dessutom att kunna käka hur mycket jag vill!

granatäpple kärnor cell kluster av röd frukt

Olycka däremot är att jag inte klarar av att åka till jobbet i dag. Det är helt omöjligt att böja på mig (har efter att varit upp en timme inte varken strumpor eller byxor på mig fast jag fryser), eller att vrida på mig. När jag går i dag är jag helt rak och stel som en pinne, inte som vanliga människor som vrider lite på ryggen vid varje steg och låter höfterna följa med. Dessutom tar jag max ett steg i sekunden.

Hade jag haft hjälp att åka till jobbet hade det inte varit något problem, då kan jag ha rullstolen. Men med den kommer jag inte på tunnelbanan själv, än mindre bussen. Skit också!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/granatapple/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.