Halv åtta i min hjärna

God morgon! I natt pågick det konstigheter. Jag drömde att jag hade varit i Singapore och skulle hem för att medverka i programmet ”Halv åtta hos mig”. Blev hämtad på flygplatsen, och på väg hem åt jag en räksallad på något lokalt hak.

Det kryllade av hårstrån i den, under det översta lagret av räkor. Gick tillbaka till kassan och bad om pengarna tillbaka, varpå jag blev utskälld, de sa att det inte var någon fara och hörde till grönsakerna. Sen var det min tur att skälla, i bästa arga Klara-stil, sakligt och artigt med inslag av fördummande och förnedrande kommentarer.

Åkte hem, hade bara två timmar på mig att duscha, handla mat och laga trerätters till TV-gästerna. Sjukt jetlag, dessutom. Då ringde en av de anställda på mathaket med hårstråna och grät och bad om ursäkt. Hon hette Candy. Det var allt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/halv-atta-i-min-hjarna/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.