Härlig lördag!

Det blev en riktigt bra eftermiddag denna lördag, orkade gå omkring hur mycket som helst, god fika och bra sällskap! Därför är jag nu väldigt luddig i huvudet och allt är bra. Dagens inköp tog ungefär 3 minuter, eftersom jag vet att de två herrar som höll mig sällskap hatar shopping och att hänga i affärer.

Härlig lördag på stan med vännerna. Köpte ögonskugga och nagellack.

Köpte även en födelsedagspresent till min systerdotter, fast det är nästan en månad kvar till den stora 3-årsdagen. Lika bra att ha det gjort. Undrar om jag kan skvallra här om vad det är? Spoiler: “Fem myror är fler än fyra elefanter”-spel med siffror. Såg en hund som satte sig och började yla mot månen när kyrkklockorna ringde. Det var riktigt varmt ute i dag! Nu är klockan sex, och det är fortfarande 13 grader ute. Jag hade på mig alldeles för mycket kläder och gick runt med klimakterievallningar.

Arga Klara, härlig lördag på stan

Nu är det käk, om nån timme kommer ett par kompisar hit och det blir film. “The greatest movie ever sold“, jag tror att den är lite smårolig. Och intressant.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/harlig-lordag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.