Hungrig…

Jag har blivit så himla dålig på att äta frukost när jag jobbar morgnar! Helst av allt vill jag ha bacon, äggröra, juice och kaffe, men det funkar inte riktigt när jag måste hålla någon form av tempo på morgonen. I vanliga fall tar det åtminstone en timme innan jag är rörlig nog att fixa något, och då har jag redan svultit ihjäl och gått till jobbet. I bästa fall blir det en burk kvarg som jag blandar med något, det funkar hyfsat fram till lunch. Här med Oboy-pulver, inte helt lyckat.

Chokladkvarg

Men ofta blir det lite yoghurt och frukt, och det håller mig inte mätt mer än en timme eller högst två. Ibland pratar magen så högljutt att jag inte undrar om alla på kontoret hör den… Eventuellt gosar jag med en banan eller något framåt tolv, men innan jag kommit hem och äter lunch vid tvåtiden är det sju timmar sedan jag åt frukost. Inte för att det spelar någon roll hur mycket jag äter till frukost egentligen, jag blir alltid jättehungrig på förmiddagen.

Det blir någon variant av periodisk fasta, men det passar inte riktigt mig. Tro inte att jag inte äter, för det gör jag, i mängd. Mellan två på eftermiddagen och fram till runt åtta på kvällen trycker jag i mig nästan hela dagens kaloriintag. Och jag är ändå hungrig, tack värktabletter för det. Nom nom nom.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/hungrig/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.