Ignorerad

Läkaren blev väldigt förvånad att höra att Försäkringskassan fortfarande inte kontaktat mig angående hjälp med resor. Jag är inte ett dugg förvånad – det har inte blivit rätt en enda gång sedan min rygg pajade. Inte en gång har saker fungerat eller gått smidigt. Jag börjar tro att de helt enkelt skiter i mig. Ska ringa i morgon och se om de har några svar på varför, och någon lösning på problemet.

Besöket var däremot helt enligt plan. Mediciner – check, intyg – check. Det var ingen idé att åka hem innan jag skulle till jobbet, kan lika gärna hänga där. Att åka buss i Årsta är förresten det allra värsta i kollektivtrafiken. Klev av och ville lägga mig ner och dö. Fyfan. Kan den här dagen ta slut någon gång?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/ignorerad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.