Jubileumsdagar

På torsdag firar jag och R något sorts jubileum. Jag har aldrig varit särskilt mycket för att fira sådana saker. Och att hitta på något på alla hjärtans dag känns faktiskt skittöntigt, jag tycker att det är bättre att göra saker lite då och då och faktiskt uppskatta varandra hela tiden. Men jag tycker inte att speciella dagar (jubileum, födelsedagar etc) är något särskilt, jag har inga förväntningar på dem och jag utgår ifrån att det blir inte roligare än jag gör det.

R är likadan, eller han säger det i alla fall. Men redan för några dagar sedan började han planera, och fråga vad jag vill göra. Hmm, en torsdag, jag ska upp tidigt på fredag… Den obotlige romantikern kläckte i alla fall ur sig (varpå jag fick ett skrattanfall):
-”Vi kan väl gå förbi låsaffären på Götgatan och kramas lite?”

Det var exakt där, en natt för nästan två år sedan, som han blev kär i mig. Eller ja, det var ju ömsesidigt… Förhoppningsvis blir det kanske en drink på Gondolen också, och eventuellt en tur till Fotografiska för att se utställningen med Nick Brandts fotografier.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/jubileum/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.