Kattrutiner

Fredag, i morgon bitti får jag äntligen sova! Min katt har förresten en konstig kvällsrutin. Varje kväll hoppar han upp i sängen och promenerar runt lite på mig, sedan snurrar han några varv på min mage innan han till slut lägger sig ned med huvudet bort från mig. Så ligger han en stund, innan han antingen bara vänder på sig och har huvudet framåt, lägger sig på mina fötter, eller lägger sig bredvid mig. Typiska kattrutiner.

Mysigt, men det är mycket vikt per tass när han promenerar omkring, och har man nästan somnat så är det inte helt kul jämt. Dumt att klaga kanske, jag älskar det där odjuret och det är trevligt att han är gosig ibland.

Ibland ligger han under täcket också. Sen ligger han oftast kvar i sängen när jag går upp så här tidigt på morgonen och kollar på mig som om jag vore dum i huvudet. Och jag håller med.

Grå katt inrullad i ett överkast. Kattrutiner

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/kattrutiner/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.