Knuff på perrongen

Okej, det gick inte. Nån råkade stöta till mig med en ordentlig knuff när jag stod på perrongen, då var det kört. Bara att gå hem igen, eller inte så bara och bara egentligen, det var en pärs och de 300 meterna tog en kvart. Synd att jag inte har ett jobb jag kan sköta hemifrån, då hade jag varit världens flitigaste anställda. Apropå ingenting, jag gillar verkligen en del sorters mineralsmink. I somras hade jag en dyr nyinköpt ögonskugga som min luddskalle D långsamt puttade ner från bänken i badrummet.

Smink

Jag såg från hallen att han lekte med den och det gick i slowmotion när han puttade den över kanten och ner på mattan, varpå den och allt annat blev täckt med en glittrig (men i och för sig väldigt snygg) färg. Sedan dess har jag inte köpt någon, för de är vanligtvis lite för dyra, men härligt lyxiga och bra. Jag överväger att ge katten en knuff nästa gång.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/knuff-pa-perrongen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.