En natt i kolgruvan…

Klev upp vid kvart över tio med huvudvärk utan att känna mig ett dugg utvilad. Och nej, jag är inte ett dugg bakis, även om det känns så! Var inte upp längre än till midnatt ungefär, och drack inget annat än kaffe, vatten och hallonsoda igår.

Det är svårt att hamna i någon form av djup sömn när man käkar mycket tramadol eller morfin, man liksom ligger i en dvala och är ganska medveten om saker runtomkring. Och i går blev det lite mer än vanligt för att orka med hela dagen. Men en positiv bieffekt är ju att jag kommer ihåg de galna drömmarna så bra!

En natt i kolgruvan...

I natt var jag fabriksarbetande. Jag kontrollerade isbitar på löpande band, och jag kommer ihåg hur jävla kallt det var om fingrarna. Ibland lät jag en missbildad isbit åka med bara för att jag frös och inte ville ta bort den, självklart vaknade jag och frös för att jag hade sparkat av mig täcket. Apropå frysa, i natt var det tydligen frost lite här och var. Just nu skiner solen från en klarblå himmel, och det är 23 grader i solen. Promenad, någon?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/kolgruvan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.