Konsum-kaos

Fy fan vad jag hatar att handla mat. Allting är för långt ner, det är tungt, jag kan inte se vad det står på små prislappar om de är lägre än i maghöjd, jag kan inte böja mig ner i kyl-och frysdiskar för att ta upp något, och det finns ingenstans att sätta sig ner. Inte får jag en personlig shopper heller, som bär korgen och plockar upp det jag vill ha! Kom just från Konsum, och fick inte med mig på långa vägar allt jag behövde av de alla de anledningarna! Vafaaan! Jag tänker inte gå en vända till.

Därför vill jag passa på att hylla företag som kör hem råvarorna man beställer på nätet, det kostar inte mycket extra om man är tillgänglig lite nu och då, och är guld värt om man är lite som jag. Alltså, öhh… Ja. Nu har ju jag sån extrem tur att min älskare R hjälper mig med städning (allt som inte kan göras stående upprätt) och handling när han har tid. Det är verkligen guld värt, jag är så glad att jag i alla fall har honom!

I kväll ska vi fira just det, att jag har honom, och har haft tillgång till honom i två år. Vi hinner nog inte med allt vi vill, men en tur till stan och Fotografiska blir det nog i alla fall!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/konsum-kaos/

2 kommentarer

  • Tofflanoktober 13, 2011 kl. 19:50
  • Svara

  Fotografiska rocks! 😀

   • oktober 13, 2011 kl. 22:00
   • Svara

   Det är alltid bra! Men när vi gick genom baren/restaurangen på andra våningen kändes det som om vi inte var riktigt hippa nog…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.