Leggings

Min kära katt Bacon älskar att sitta i mitt knä och trampa med sina små tassar. Det medför pyttesmå klohål i byxor, och är byxorna mjuka eller i stretchtyg, som mina leggings, så växer hålen så småningom. Ergo: Jag måste skaffa ett par nya i dag. Tur att de är billiga.

En svart katt, Bacon, ute på gräsmattan. Han älskar att sitta i mitt knä, och det blir hål i mina leggings!

Mot H&M. Jag älskar leggings, de är fantastiska året om, förutom på sommaren när det är barbent som oftast gäller för min del. Leggings passar utmärkt till kjol, eller med en lång tröja – notera att det inte ska vara den korta varianten som slutar strax under knät, för de är skitfula – och de är sköna att ha under byxor när det är riktigt kallt ute. Alla borde ha minst ett par leggings.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/leggings/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.