Min glamourösa morgon

Det går inget vidare den här morgonen. I går somnade jag innan R gick och lade sig, han glömde tömma tvättmaskinen och jag kunde inte böja mig i morse. Hoppas det inte stinker eller har börjat mögla innan i kväll.

Jag fick inte upp yoghurtpaketet heller, händerna funkade dåligt. Tänkte angripa det med sax, men med tanke på hur det brukar skvätta när jag gör det så var det kanske inte en sån bra idé. Orkade liksom inte byta kläder om så var fallet. Så jag knaprade helt enkelt i mig ett par knäckemackor, och inte den ljuvliga smultron/jordgubbssmaken.

Nu sitter jag på tunnelbanan och reflekterar över hur oglamourösa mina morgnar egentligen är. Om jag inte hade berättat om det, kanske jag skulle kunnat upprätthålla en och annan fasad, men det skiter jag fullständigt i. Jag hade ju helst vaknat till en färdiglagad frukost med äggröra, bacon, frukt och kaffe. Och lite fotmassage på det. Och nån som fixade mitt hår.

Välkommen till min värld.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/min-glamourosa-morgon/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianaoktober 26, 2011 kl. 13:22
  • Svara

  Vi borde få dela på en personlig assistent . Tycker jag .

   • oktober 26, 2011 kl. 13:41
   • Svara

   Minst.

  • monicaschoktober 26, 2011 kl. 19:39
  • Svara

  Glamourös eller glamourlös… Glaset halvfullt eller halvtomt?

   • oktober 26, 2011 kl. 20:04
   • Svara

   Oftast halvfullt, men på morgnarna är det tomt…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.