Mörbultad och använd

Det gick riktigt bra att träna i dag. Vi körde mycket tyngre än de senaste veckorna, och han påstår att jag fortfarande är starkare än de flesta. Det är konstigt – jag är i riktig dålig form, hur är medelsvensson då? Sjukgymnasten försökte göra något med min ena armbåge. Han påstod att han skulle manipulera den, och ryckte i armen åt fel håll liksom. Det gjorde så stört jävla ont, som tur var gick det över efter nån timme. Axlarna funkade bättre i dag, även om den ena är öm efter sprutorna.

Han vägrar fortfarande visa i detalj när jag frågar hur jag ska göra, fast jag egentligen vet. Jag frågar bara för att det är trevligt att titta på honom, och ibland för att jag vill vila en minut, men han är inte tillräckligt dum för att gå med på det. I morgon kväll kommer jag nog önska att jag var död, och just nu är jag så sjukt trött.

Man som tränar med hantlar

För övrigt har allt gått fel i dag. Inget SL-kort på grund av tjuv i hemmet (älskaren R), spillde skagenröra över jackan när jag tryckte i mig en macka på väg till gymmet, trampade snett på väg till bussen, och så skar jag mig i fingret när jag hackade chili. Murrmeellggrrrryyyynk! Men ni vet, det fixar sig. Det gör det alltid.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/morbultad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.