Nytränad

Vilken dag. Sitter på tunnelbanan på väg hem nu, kommer precis nytränad från Stayac på Lidingö, där jag går och rehabbar. Har tränat med min sjukgymnast, han är snäll även när det går jättedåligt. Vilket det gör nu.

Stayac logo. Nytränad

Är stelare och mer orörlig än någonsin, det gör skitont i ryggen, och dessutom funkar inte armarna. Fick lite nya övningar som jag ska köra varje dag för armbågarna, har tydligen något som i folkmun benämns ”golfarmbåge”. På båda armarna. Jaha. Och så axeln som inte är bra, trots kortisoninjektionen i bicepssenan förra veckan. Det blir en till injektion om tre veckor, i axeln, och sen sklerosering i ländryggen.

Gör så gott jag kan, men det är svårt att ta ut sig fullständigt när smärtan är värre än mjölksyran och tröttheten i musklerna. Han tycker ändå att vi ska köra vidare, och det gör jag så gärna. Han är ju faktiskt både snygg och rolig, och träna måste jag ju oavsett…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/nytranad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.