Pannkakor

Hemkommen, lagar lunch. Frågar R vad han vill ha, han är hemma och är så där dödssjuk som bara riktiga män blir. Pannkakor, blev svaret. Sagt och gjort, även om det inte är en favorit hos mig. Han började med smeten innan jag kom hem, en vanlig sats som enligt kokboken räcker till 4 personer. Han fördubblade den.

När jag kommer hem har jag ont och är irriterad. Och hungrig, vilket inte gör saken bättre. Nu har jag dessutom stekt pannkakor till förbannelse, då får han se till att han äter upp alla, utom de 3-4 jag kan trycka i mig. Återkommer med resultat.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/pannkakor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.