Partaj i dag!

Kollade på Dr. Strangelove i går, rolig film. Hade inte sett den förut, konstigt nog. R är och provkör någon motorcykel och vinkar hejdå till en kompis som ska till Sydamerika ett halvår, själv överväger jag att äta ett granatäpple. Ett av de jag köpte i går var helt ruttet, vilket lurendrejeri! Ännu ett bevis för att saker och ting inte alltid är vad de utger sig för.

I eftermiddag/kväll ska jag till min fina faster på kalas, hon fyllde jämnt häromdagen! Det blir lite mingel och vernissage (alla tar med en bild), det ska bli kul att träffa släkten för det är så sällan vi ses. Kanske blir en sväng på stan efteråt. Hmm, undrar vad jag ska ha på mig? Det får bli en senare fråga, nu måste jag vakna och äta piller så att jag orkar ha roligt. Vad ska du göra i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/partaj-i-dag/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianaoktober 29, 2011 kl. 14:06
  • Svara

  Visst är den en helt underbar film !

   • oktober 29, 2011 kl. 14:15
   • Svara

   Suverän! Att jag hade missat den är ett mysterium.

  • Tofflanoktober 29, 2011 kl. 14:28
  • Svara

  Äh, jag har redan gjort massor idag – duschat, tvättat bilen, dammsugit bilen, köpt godis, skjutsat Fästmön till jobbet etc. Men kanske ska jag ÄTA godiset (Fästmöns, förstås, mitt sparar jag!) och läsa.

   • oktober 29, 2011 kl. 15:01
   • Svara

   Oj! Självklart äter man upp andras godis först, tyvärr gör även R det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.