Pengar orsakar familjefejd

Läste om en mamma och dotter som slåss om en trissvinst, 10.000 kronor i månaden i 25 år. All kontakt sköts numera via advokater och de båda har olika uppfattning om vem som köpte lotten. Men dotterns namn står på lotten, och mamman opponerade sig inte vid dragningen eller till Svenska spels kontrollanter, så rent juridiskt borde det vara självklart att dottern har rätt till pengarna. Sen är det ju självklart inte så sjysst av dottern att inte dela med sig till mamman, som uppenbarligen har varit med vid lottköpet, skrapandet eller dylikt.

Pengar, mynt, sedel, bankkort

Guuuud vad töntigt. Vad irriterad jag blir. Visst, den sammanlagda summan är 3 miljoner, men att säga upp bekantskapen med sin dotter för 10.000:- i månaden? Mamman hade säkert haft en större chans att få del av pengarna om hon varit som vanligt, en granne, vän och mamma. Idioter.

Min nästa fråga blir ju nu självklart hur fan det här blev löpsedelstoff på kvällspressen i går, det är också jävligt konstigt. Jag kan komma på åtskilligt fler saker som är både viktiga och dessutom intressanta…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/pengar-orsakar-familjefejd/

2 kommentarer

  • Tofflanoktober 16, 2011 kl. 14:48
  • Svara

  Verkligen idioter! Är pengar viktigare än blod?

   • oktober 16, 2011 kl. 15:01
   • Svara

   Tydligen, för vissa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.