Present!

Titta förresten vad jag fick i går när R kom hem efter jobbet! Och de lever fortfarande! Rosorna luktar hallon, och den stora vita grejen luktar mer som en riktig blomma. Eller ja, ehh, vad säger man?

Present!

Vet ni en sak (fast det antar jag att ni redan har märkt), jag är ingen blommänniska egentligen. Men ändå blir jag barnsligt förtjust över små ting av uppskattning! Hos mig dör de flesta blommor, även kaktusar och garderobsblommor. Eller gjorde, i alla fall, det är nog lite bättre nu för tiden. R däremot skulle kunna döda en gran i skogen bara genom att aktivt ignorera den. Det ni.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/presen/

2 kommentarer

  • Monicaschoktober 14, 2011 kl. 22:46
  • Svara

  Garderobsblomma? Kan det vara en Svärmorstunga? De är svåra att ta kål på. Finns det fler?

   • oktober 14, 2011 kl. 22:50
   • Svara

   Aha, jag var tvungen att googla vad svärmorstunga är, och det är tydligen inte samma – men den låter också som en krukväxt för mig! Garderobsblomman är tydligen en zamiakalla (vad nu det är).

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Garderobsblomma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.