Prova eller inte?

Precis som jag trodde så måste jag betala för Qutenza-behandlingen jag skrev om här – om jag vill såklart. Som det ser ut i dag så känns det inte så lockande faktiskt, särskilt eftersom det är nytt och jag skulle bli den första där som de utför behandlingen på. Visst, jag tror att det kan vara riktigt bra för muskelvärk och ytliga nerver som skickar galna signaler, men halvtrasiga diskar? Höftdysfunktionen? Nja.

Visst är det värt varenda krona om det funkar, men jag väntar nog och ser tills efter skleroseringen. Jag är gärna försökskanin, men jag tycker nog att det är väldigt dyrt för lite chili… Eller ja, rent kapsaicin (som det är tydligen är i Qutenza, om än konstgjort) är 16 miljoner scoville, militärens pepparspray är 5 mille. Jaja, ska träffa läkaren på onsdag, bestämmer då. Om jag bara hade ett jobb som betalade ut riktiga pengar och inte de monopolpengar FK ger mig, hade jag gjort det utan tvekan.

Scotch bonnet chili

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/prova-eller-inte/

2 kommentarer

  • monicaschoktober 25, 2011 kl. 09:28
  • Svara

  Här finns det pengar:
  From Mr. Abdel Hakim Belhaj
  Commander Tripoli Millitary Council.

  I got your contact through some discreet inquiry from the chamber of commerce and industry; one has no doubt in your ability to handle a financial business transaction. My name is Abdel Hakim Belhaj, Leader of the newly formed Tripoli Millitary Council who ousted the repressive regime of Col Muarmar Gaddaffi.
  After fighters from my Tripoli Brigade broke through the defences of the ousted leader’s fortress in the heart of the city, Col Muammar Gaddafi’s Bab al-Aziziya compound, I discovered A metal save: containing (USD33M) thirty three million United States of American Dollars, which I managed to move out of my country to a financial firm with the help of a private security company.
  I am willing to offer you 25% of this fund for your assistance if you cooperate to help me receive this deposit.
  However: Note and bear with me, for the safety and success of this business I will advocate that all communication between myself and your veryself throughout this business be done by email. Please contact me through my allocated email address: (hakimbell@email.com) I will get back to you as soon as possible.

  Kind Regard,
  Mr. Abdel Hakim Belha

   • oktober 25, 2011 kl. 11:10
   • Svara

   Hahaha! Det är nog redan kört eftersom det skulle ske diskret. Men går folk fortfarande på sånt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.