Relativitet

Jag har sovit skitdåligt. Bara dvalat, liksom, utom någon ordentlig djupsömn. Vaknade dessutom vid ett, fyra och halvsex. Som tur är har jag inget jag måste göra i dag förutom att jobba till klockan ett. Sen blir det soffläge och kolla lite på insidan av ögonlocken en stund.

Det bor en man i huset mittemot mig, han kanske är i 60-årsåldern. Varje morgon, oavsett dag, sitter han ensam vid sitt köksbord, röker och pratar med någon som inte syns. Han har en katt som brukar sitta i köksfönstret också, den stackaren kommer väl få KOL eller lungcancer så småningom. Hur som helst, han sitter där från halvsextiden till lunch ungefär, sen syns han inte till.

Jag är verkligen trött som en skraltig ponny på en ridskola, och skör som en mygga, men den där mannen har nog ett tråkigare liv än jag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/relativitet/

2 kommentarer

  • monicaschoktober 24, 2011 kl. 18:24
  • Svara

  Även jag dvalar, natt efter natt och det är jättejobbigt. Och då har jag ändå inte värk. Lider med dig.

  Märkligt nog sover jag när jag är i Norrbotten. Förstår inte varför.

  Ser att du tjänat 200 dollar. Smart!

  • oktober 24, 2011 kl. 18:51
  • Svara

  Luften, tystnaden, och kanske att du är nära kärleken?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.