En robot i mitt vardagsrum

Älskaren R orkade inte göra så mycket mer i kväll, men å andra sidan hann han med både en sväng till något garage, och sen provkörde han en motorcykel innan partajet. Vad gjorde jag, hmmm… Lökade och samlade energi. Konstigt nog är det alltid så himla skönt att komma hem när man har varit ute och svirat!

Apropå R och röran i duschen, när vi kom hem så tappade han någon pryl i badrummet som studsade på golvet och rätt in i kattlådan (en sådan med tak)! Hahahahaha! Synden straffar sig själv. Nu sitter han halvnaken på en stol mitt på golvet med benskydd, knäskydd och sina nya motorcykelskor på sig, det ser ganska roligt ut måste jag säga. En robot.

Robot

Jag kan få 7-8 par skor för samma pris som hans motorcykeldojor, det måste innebära att jag är väldigt billig i drift! Hans nya skor är inte snygga, det går inte att gå omkring i dem, och han som tjatar på mig när jag kollar på skor: “Skit i hur de ser ut, är de bekväma?” Hahaha! Nåja, huvudsaken är väl att fötterna inte lossnar när han vurpar med enduron i skogen. För det gör han ganska ofta. Jag önskar förresten att jag kunde åka också…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/robot/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.