Själv-marinering

Lagade indiskt till middag efter allt prat om chili på sistone. Gjorde en gryta med fläsk, blomkål, lök, ingefära, vitlök, kokosmjölk, koriander, spiskummin plus en massa kryddor och så klart chili. Kanske man skulle ta och jobba upp chili-toleransen inför Qutenza-behandlingen? Hur som helst så borde jag få lite marinering inifrån, smaskigt.

Skål med blandad chili.

Jag har förresten lite mer nyheter angående min fortsatta behandling, men det får ni inte höra om förrän i morgon bitti. Jag måste göra lite mer research först. Har inte hunnit, för min älskare R kommer hem sent, och då blir jag tvungen att gosa lite. Sådetså.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/sjalv-marinering/

2 kommentarer

  • Sara Starkströmoktober 20, 2011 kl. 01:08
  • Svara

  Så ska det se ut! 🙂

   • oktober 20, 2011 kl. 08:53
   • Svara

   Haha, jajamen, allt blir liiiite godare med vitlök! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.